Általános

Airbnb vagy lakáskiadás, okosotthon biztonságával

Rövid távú lakáskiadással foglalkozik, vagy esetleg Airbnb keresztül teszi ezt? Fárasztja az állandó utána járás, rohangászás, vagy érte már Önt is kellemetlen meglepetés? Okosotthon megoldásunk jelentősen egyszerűbbé, biztonságosabbá teszi ügymenetét és lakását. Miért jó ez Önnek?

Az okosotthon rendszerekhez már bármilyen vezérelt ajtózár hozzárendelhető. Így ha vendége érkezik elég egy vendégkódot küldeni részére és már használhatja is a lakást. Nem találkozott a vendéggel, és nem tudja meddig volt a lakásban?A belépő kód időtartamhoz köthető, így annak lejártát követően a lakás lezár és ezzel a kóddal már nem használható! Sőt az elektromos eszközök működését is letiltja.

Ha a lakást felszereli más érzékelőkkel, akkor arról is tudomása lesz, hogy a lakásban tartózkodik e még valaki. Az esetleges elektromos eszközök vezérelhetők, illetve figyelemmel követhető fogyasztásuk, valamint működtetésükre automatizmusokat lehet beépíteni.
  • Text Hover
  • Text Hover
Nem szeretnénk, hogy a bérlő pazarolja az energiát? Állítsuk be a fűtés maximumát, a rendszer nem fogja engedni e fölé a hőmérsékletet. Túl sok energiát fogyaszt a lakás? Rendszerünk erről jelzést küld, és még azt is pontosan megmutatja, hogy melyik fogyasztónál történt ez.

Bérlőnk nyáron nyitva hagyja az ablakot és így megy a klíma. Rendszerünk erről is jelzést küld, vagy ha akarjuk nyitott ablak mellett letiltja a klíma használatát. A fűtés esetén is van lehetőség, hogy a nyitva felejtett nyílászáróról értesítést kapjunk. Elment a bérlő a lakásból de a fűtés a maximumon van? A rendszer érzékeli a távozást és temperáló üzemmódra állítja a lakást, lekapcsolja a működés alatt lévő fogyasztókat.

Nem fizet a bérlő? Ön korlátozhatja a szolgáltatásokat. Melyik az a bérlő, aki ne szeretne TV-t nézni, zenét hallgatni, vagy akár a kávéfőzőt használni. Egy okosan kiépített rendszer esetében az elektromos berendezések működése korlátozható. 

Érvényesítsen magasabb árakat, adjon vendég fiók hozzáférést bérlőjének, aki így élvezheti az okosotthon előnyeit, természetesen felár fejében.

Úgy gondolja ez Önnek is megéri?